Elämän libretto

Presidentti Mauno Koiviston muistomerkissä ei voi olla vain fasadia yhteen suuntaan, ei henkisesti, eikä tällä vaativalla paikalla. Fasadin on oltava joka suuntaan, sen on oltava avoin ja demokraattinen.

Elämän libretto


Materiaali: pronssi, graniitti

Presidentti Mauno Koiviston muistomerkissä ei voi olla vain fasadia yhteen suuntaan, ei henkisesti, eikä tällä vaativalla paikalla. Fasadin on oltava joka suuntaan, sen on oltava avoin ja demokraattinen. ”Elämän libretossa” näin sen jo lähtökohtana. ldealuonnos ”Elämän libretto” on Mauno Koiviston henkilön ja elämäntyön filosofisen symbolinen kasikirjoitus ja muistomerkki-luonnos. ”Elämän libretto” on symbolinen näkemys Mauno Koiviston elämänpääomasta, sen lähtökohdista, lujuudesta, määrätietoisuudesta sekä suomalaisuudesta, aivan kuin peruskalliosta.

Havainnekuva teoksesta:
”Elämän libretto” on symbolinen näkemys Mauno Koiviston elämänpääomasta, sen lähtökohdista, lujuudesta, määrätietoisuudesta sekä suomalaisuudesta, aivan kuin peruskalliosta.

"Elämän libretto" on symbolinen näkemys Mauno Koiviston elämänpääomasta, sen lähtökohdista, lujuudesta, määrätietoisuudesta sekä suomalaisuudesta, aivan kuin peruskalliosta.
"Elämän libretto" leikkauspiirustukset

Projektio teoksesta:
leikkauspiirustukset