Ajatuksen virta (sikariporras)

Muistomerkki Mauno Koiviston periaatteille, joita veistos ilmentää hartaana paikkana joka palvelee avoimuudessaan tasa-arvoa ja sosiaalista kanssakäymistä.

Ajatuksen virta (sikariporras)


Materiaali: teräs, lasitiili

Muistomerkki Mauno Koiviston periaatteille, joita veistos ilmentää hartaana paikkana joka palvelee avoimuudessaan tasa-arvoa ja sosiaalista kanssakäymistä. Teos heijastaa hänen syvällistä ajatteluaan, vahvoja arvojaan sekä kansanomaisuuttaan antamalla ihmisille sijaa fundeeraukseen. Muistomerkkinä teos ei rajoitu esineen tai esittämisen tasolle, vaan antaa päättäjille ja kansalaisille mahdollisuuden hidastua peilaamaan omia ajatuksiaan ja ympäristöään filosofiselle lähestymistavalle viritetyissä puitteissa. Yhdistämällä vakaan vahvan, mutta vaatimattomuudessaan lähestyttävän teräksen veden ja lasin eteeriseen olemukseen muistomerkki tuo esiin Koiviston luonteenpiirteitä ja vankkumattomia ideaaleja.

Havainnekuva teoksesta:

Muistomerkkinä teos ei rajoitu esineen tai esittämisen tasolle, vaan antaa päättäjille ja kansalaisille mahdollisuuden hidastua peilaamaan omia ajatuksiaan ja ympäristöään filosofiselle lähestymistavalle viritetyissä puitteissa.

Muistomerkkinä teos ei rajoitu esineen tai esittämisen tasolle, vaan antaa päättäjille ja kansalaisille mahdollisuuden hidastua peilaamaan omia ajatuksiaan
leikkauspiirustukset - ajatuksen virta (sikariporras)

Projektio teoksesta:
leikkauspiirustukset