Ajattelija

Ajattelija - taivaalta kuvattuna. Mauno Koivisto oli kielellisesti lahjakas ja hän kirjoitti intohimoisesti. Koivisto kehitti oman kielen, joka oli rikas ja persoonallinen.

Ajattelija


Materiaali: teräs

Mauno Koivisto oli kielellisesti lahjakas ja hän kirjoitti intohimoisesti. Koivisto kehitti oman kielen, joka oli rikas ja persoonallinen. Sanat valittiin huolella ja ajatuksen muoto oli omaperäinen. Hän puhui minä-muodossa ja mielellään monologeja, joille tarvittiin kuuntelijaa. Suuri yleisö kutsui Koiviston tapaa puhua fundeeraamiseksi ja tätä arvostettiin. Subjektiivisen näkökulman esille tuominen eri asiayhteyksissä oli tärkeää. Mauno Koiviston allekirjoitus on subjektiivinen. Se on persoonallisuudessaan yksinkertainen ja vahva. Mauno Koiviston allekirjoitus on kopioitu tarkasti hänen 60-vuotis allekirjoituksesta. Allekirjoituksen pituus on 10 metriä ja korkeus 3,3 metriä.

Havainnekuva teoksesta:

Mauno Koiviston allekirjoitus on kopioitu tarkasti hänen 60-vuotis allekirjoituksesta. Allekirjoituksen pituus on 10 metriä ja korkeus 3,3 metriä.

ajattelija - teos pimeällä kuvattuna
ajattelija - leikkauspiirustukset

Projektio teoksesta:
leikkauspiirustukset